Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam. Wracając od mecha zauważyłem, jak gracz oleQ ucieka przed SMSA a co najlepsze miluski goni go lawetą z bindem : Stać SMSA Ręce do góry ! czy jakoś tak podobnie.
Piszę tą skargę, ponieważ :
- Jak może pracownik gonić lawetą ? Nie spotkałem się w rzeczywistości.
- Pracownik jest w akademii i nie wiem, czy mogą gonić.
Dowód, że ma takiego binda :
Teraz przedstawię kilka dowodów :
Pisałem z pracownikiem na PM to tłumaczył, że go wezwał husky (logi z konsoli, jak będzie potrzeba znajdę z plików.
[28] KemyPan: Spk.
[28] KemyPan: Tylko
[28] KemyPan: widziales
[28] KemyPan: zeby laweta goniła ?
[28] KemyPan: Bo ja osobiście nie.
[9] miluski: Bo moze samochodem nie mogę a hucky wezwal wsparcie?
[28] KemyPan: To sie odłączasz.
[28] KemyPan: i czekasz na posiłki.
(( Ograniczenie prędkości ustawione na 110km/h ))
(( Ograniczenie prędkości ustawione na 75km/h ))
Wykonano zrzut ekranu: 'C:\Program Files\MTA San Andreas 1.5\screenshots\mta-screen_2016-11-06_12-57-35.png'
[17] aookdoo1: nw
[5] oleQ: jest SAPD
>> miluski(9): nie bylo więcej smsa. hucky wezwal posilki jako mnie.
Aha. Czyli jeżeli ja uciekam przed Sapdami, to wzywam kolegę na rowerze, żeby pomógł mi uciec ?
Pracownik tłumaczył się, że nie może jeździć autem, a może ścigać lawetom ? Tłumaczył się, że tego mu nie powiedzieli.
Kilka dowodów, że pracownik ścigał cywili :
Skoro nie może jeździć autem, to już samo w sobie mówi, że nie ma prawa zaczynać pościgów
Nie piszę skargi, że go np nie lubię, tylko moim zdaniem nie stosuje się do swoich uprawnień.
Ostatnio edytowany przez KemyPan (2016-11-06 14:31:22)
To było tak ,że ten premier przekroczyl predkośc i mnie staranował ,nie było żadnego sapda. Chciał abym go ścigał widac to było , więc wezwalem kolege z SMSA ,który ich zlokalizowal i jemu też zaczęli uciekać. Ten kolega (Hucky) Pisze mi potem na chacie frakcyjnym przyjedź jako wsparcie ,bo uciekają czy coś takiego. No więc zaczalem ich ścigać . Wiem ,że może mi nie wolno i przepraszam. Ale potem temu premierowi powiedziales ,że SAPD jest na serwerze. Wiec potem chcial poscig ,więc powiedzialem o nielegalych wyscigach i patrolowalem dalej.
Pozdrawiam i przepraszam.
Pisze na nowe forum !!
Strony: 1